Cool, Catharina: Bloemen-mythen en legenden. Hoe de menschen in vroeger tijden de bloemen, de boomen en al het kruid in direct contact met hun leven zagen. Naverteld door Tine Cool. Cool, Catharina: Bloemen-mythen en legenden. Hoe de menschen in vroeger tijden de bloemen, de boomen en al het kruid in direct contact met hun leven zagen. Naverteld door Tine Cool. Cool, Catharina: Bloemen-mythen en legenden. Hoe de menschen in vroeger tijden de bloemen, de boomen en al het kruid in direct contact met hun leven zagen. Naverteld door Tine Cool. Cool, Catharina: Bloemen-mythen en legenden. Hoe de menschen in vroeger tijden de bloemen, de boomen en al het kruid in direct contact met hun leven zagen. Naverteld door Tine Cool.
Cool, Catharina
Bloemen-mythen en legenden. Hoe de menschen in vroeger tijden de bloemen, de boomen en al het kruid in direct contact met hun leven zagen. Naverteld door Tine Cool.
Amsterdam, Kosmos, (1928), pp. 200, 4 fine full-page woodcuts and some tail-pieces in text by Bernard Essers, 8vo, decorated cloth, dust-jacket. Fine copy.
65